ED

Erhan Demirci

Belg, Vlaming, Turk, Brusselaar, Limburger, comedian, echtgenoot, papa, supporter, … Erhan vertolkt verschillende rollen op een dag. En bij al die rollen horen verwachtingen.
Moet je voldoen aan alle verwachtingen? Kan je voldoen aan alle verwachtingen? En mag je dan zelf kiezen aan welke? Deze en nog veel meer vragen komen aan bod in Erhans vierde avondvoorstelling. Verwacht je aan een avond vol originele grappen en herkenbare situaties!

In 2013 begon ik mijn carrière in de comedywereld, en ik hoop dat ik inmiddels een mooie reputatie heb opgebouwd. 

Na een prachtige periode van tien jaar met de Hofleveranciers, heb ik dit jaar beslist om de sprong te wagen naar mijn eigen kleine productiehuis, ERHANINHO, hier in Brussel. We zijn als zeer goede vrienden uit elkaar gegaan en gunnen elkaar het allerbeste. De wederzijdse dankbaarheid voor de afgelopen jaren blijft voor altijd enorm groot.

Dit betekent natuurlijk ook dat ik in de toekomst zelf verantwoordelijk zal zijn voor mijn comedyboekingen. Johanna is onlangs mijn nieuwe interne contactpersoon geworden.

Deze maand gingen we met mijn nieuwe voorstelling “Verwachtingen” in Premiere in CC Beringen. Het volledige eerste seizoen is uitverkocht, wat ons enorm trots maakt. Dit hebben we te danken aan ons trouwe publiek in de culturele centra, dat we de afgelopen jaren samen hebben opgebouwd, samen met een nieuwe, jonge digital content team die sinds enkele maanden mijn social media verzorgen. Deze nieuwe strategie heeft al vruchten afgeworpen waardoor we zelfs sneller dan verwacht extra voorstellingen konden inplannen. Onze nieuwe website en speellijst van het eerste seizoen vind je hier

Net als mijn drie voorgaande voorstellingen, wordt ook deze voorstelling geregisseerd door Han Coucke, met wie ik nu intensief samenwerk en deze samenwerking in de toekomst verder zal uitbouwen. 

Het zou fantastisch zijn als we kunnen samenwerken en als je het wenst kunnen we ook altijd even bellen voor meer informatie.

Warme groeten,
Erhan 

Mijn speellijst vind je hier.
Mijn E-mail: info@erhandemirci.be
Mijn download

Contacteer ons